Nederlands   English


Lastechnische adviezenOf het nu gaat om het controleren van lasdocumenten van uw toeleveranciers, het opstellen van lasmethode beschrijvingen volgens diverse internationale normen of het begeleiden van lasmethode- of lasserkwalificaties als gecertificeerd Internationaal Lasdeskundige kunt u voor al deze zaken bij ons terecht.

Het betreft onder andere de volgende werkzaamheden: Lastechnische adviezen
  • Beoordelen van klant specificaties en procedures m.b.t. lastechnische zaken voorafgaand aan de opdracht acceptatie of uitbesteding.

  • Het beoordelen en goedkeuren van lasmethode beschrijvingen van fabrikanten, klanten of eigen bedrijf conform de van toepassing zijnde normen en/of specificaties.

  • Opstellen van lasmethode beschrijvingen voor algemene, project specifieke en/of las reparatie doeleinden.

  • Het beoordelen en goedkeuren van lasserkwalificaties (LK) en lasmethodekwalificaties (LMK) van fabrikanten, klanten of eigen bedrijf conform de van toepassing zijnde normen en specificaties.

  • Advies m.b.t. materiaaltype en wanddikte voor eventueel door te voeren lassers- en/of lasmethodekwalificaties volgens diverse internationale specificaties om hiermee een zo breed mogelijk geldigheidsgebied te verkrijgen.